Alla inlägg under september 2010

Av Mamma Blå - 23 september 2010 11:37

Det är jag. Nu har jag mött 4 STORA husspindlar här hemma. Storleksmässigt som 5kr o större, hua. 2 stycken bara idag. den sista var den största jag sett när det gäller husspindlar, lyckades inte döda den utan bara fösa ut den. Jag har en krypande känsla av att jag har den inne hos oss snart igen.

Av Mamma Blå - 23 september 2010 08:55

  

Jag ska idag plöja genom resten av boken i näringslära och sedan skriva för brinnande livet. En vecka sedan snubbel i trappan och handen mår mycket bättre men gör fortfarnde ont om jag måste ta i eller lyfta tungt.

Av Mamma Blå - 16 september 2010 16:12

handleden inte så farligt svullen, jag var rätt snabb på att sätta på ett bra stöd. Det gör lite ont dock, sambon är gullig och hämtar barnen så att jag slipper dra vagnen. Men jag blir själv att fixa kvällsbestyren, vi får se när ungarna kommer i säng.

Av Mamma Blå - 16 september 2010 08:38

men om du gör det får vi hoppas att du har lika tur som jag. Skulle gå till bussen i morse, glömde mobilen och fick springa upp för att hämta den. Jag var lite stressad och skyndade ner för trappen igen men när jag nästan var nere snubblade jag och flög den sista biten ner på golvet. Det hade kunnat sluta riktigt illa men ansiktet landade mjukt på handväskan (som flugit ur min hand i fallet), huvudet snuddade bara vid dörren och jag tog emot mig med händerna. Ja, den enda skadan jag ådrog mig var vänster handled, den gör ont. Jag tror inte att något är brutet, men det blev inget jobb idag.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan för jag plugga istället.

Av Mamma Blå - 14 september 2010 11:34

Igår fick min son rör i öronen. Allt gick bra, det bästa var att få två piggelin efter man hade vaknat.

Idag är båda barnen iväg och allt är som det brukar.

Nu är det dax att äta lunch och ha lite "rast", sedan försöka att plugga, vilket inte är så lätt idag för min konsentrationsförmåga käns idag som bortblåst.

Av Mamma Blå - 9 september 2010 10:25

Ja, igår jobbade jag men kände mig inte helt bra. Idag är jag trött och öm i halsen, inte Jättesjuk men lite molande. Mycket att göra för jag ligger efter i skolan. Jag tror att jag känner efter för mycket så jag bestämmer nu att sluta. (med att känna efter). Jag ska försöka tänka possitiva tankar hela dagen. Titta nu skiner solen, jag tror det fungerar.

Av Mamma Blå - 7 september 2010 22:57

Inte mycket plugg för mig och om några timmar ska jag upp till jobbet.

Fick hämta sonen från frita igår, han hade ont i örat. Idag mådde han bra

så imorgon får han gå. Nyss började en leksak spela av sig själv, det fick mig att hoppa högt. Nu åkte det på musik i hörlurarna. Ska sitta lite till med datorn sen försöka sova lite.

Av Mamma Blå - 3 september 2010 10:47

Igår gick jag och lillan till dagis för att hämta en kvarglömd goseapa och säga att hon skulle gå idag (så mamma blå skulle få lite pluggro) men när jag står och pratar med fröknarna så får hon en hostatack så det blev att vi ses på måndag.

Imorgon och på söndag blir det jobb, sedan är det måndag igen.

Idag ska jag försöka få lite plugg gjort, lättare sagt än gjort då lillan inte är för sjuk för att hitta på hyss mest hela tiden. :)

Ikväll är det fredagsmys tror att sonen ville ha tacos och det var länge sedan så jag känner mig övertalad.

Jag måste bara säga, ÄLSKAR min familj!

Skapa flashcards