Senaste inläggen

Av Mamma Blå - 6 maj 2014 16:11

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev här och massor har hänt.

...3 barn istället för 2 osv men en del saker är de samma både

på gott och mindre gott.           

  

ANNONS
Av Mamma Blå - 5 oktober 2011 18:43

Har vabat i 2 dagar, blir en dag till sedan får vi se. Känner ett stort behov av att ränsa ur här hemma men det får vänta ett par veckor med det stora röjet. Ska nog ta en mini räns så länge. Väntar på min son och sambo som är på scouterna för när båda barnen är nattade så blir det film tror jag.

ANNONS
Av Mamma Blå - 2 oktober 2011 19:08

Igår köpte vi äntligen en ny tv, har inte tyckt att det varit försvarbart rent miljömässigt att slänga en fungerande tv bara för att den råkar vara lite tjock. Men efter 8 år tycker vi ändå attden har gjort sitt och visst börjar nog bildröret bli lite dåligt... ;)


Av Mamma Blå - 19 september 2011 08:51

 

I helgen har vi varit i Göteborg och hälsat på min syster med familj. Jag hade mycket trevligt och kusinerna lekte som bara den. Lördagen bjöd också på lite äventyr i form av upptäcksfärd i Bohus fästning.

Av Mamma Blå - 14 september 2011 22:12

Ja, förkylt har det varit för mig idag. I morgon ska jag jobba så det är bäst att krypa i säng och hoppas på ett litet mirakel. Måste vakna bättre med ett strålande humör. Sambon fick städnoja nu men eftersom jag måste gå upp 4-4:30 så var jag inte så värst på. Det finns kvar när jag kommer hem i morgon så jag tänker sova nu. Godnatt!!

Av Mamma Blå - 14 september 2011 11:13

Idag var tredje gången våran lilla skulle gå till tandläkaren (de andra två gångerna öppnades ingen mun). När vi påminde henne i morse om tandläkarbesöket blev det många tårar och ett anta "Nej jag vill inte". Vad gör man då?...jo mutar med trevliga saker som att baka muffins, se på film,busfabrik mm. När sambon och dottern kom hem igen så fick jag höra att hon varit jätteduktig och gapat stort, så nu är det bara att börja bocka av saker från listan (hon har nämligen väldigt bra minne. Muffins har vi redan bakat....

Av Mamma Blå - 7 september 2011 17:07

Idag har jag haft en envis tröttis i ögat som vägrar försvinna...han får nog sitta kvar där till i morgon, dagen är ju ändå snart slut.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se