Senaste inläggen

Av Mamma Blå - 3 juni 2011 21:30

  Tänk idag fyller sonen 8 år.

ANNONS
Av Mamma Blå - 4 februari 2011 10:20

Nu är vår lilla 3-åring full av Vattkoppor. Hoppas att de inte kommer att klia allt för mycket. Jag ska iväg ikväll så sambon kommer hem tidigare idag och löser av.

Så jobba imorgon 7-13. Sen ska jag sova tror jag.

ANNONS
Av Mamma Blå - 25 december 2010 12:24

Ja när pluggstressen avslutades tog magsjukan vid här.

Vi har fått ställa in vårat firande med släckten igår också och nu på morgonen när jag packade så fick vi besked från sonen att det hela inte är över riktigt än. Jag har lagt mig i sängen nu och deppar lite...resten av julhelgen blir också här hemma. Jag saknar alla JÄTTEmycket.

Av Mamma Blå - 7 december 2010 09:45

Plugga,plugga, plugga. Det är tur att Josh är med mig idag, jag blir lite lugnare av hans musik just nu. Jag har så blandad musiksmak, en annan dag kan det funka bättre med Pearl Jam tex. Nu ska jag äta lite mellis och dricka honungste, febern verkar ha försvunnit i alla fall.

Av Mamma Blå - 6 december 2010 17:17

På förmiddagen var jag på ett servicehus och pratade med chefen där, de ville gärna ha mig som timvikarie, så efter nyår är det time för deligeringsutbildning och brevidgång. Bra att bli timvikarie på ett ställe till.

Nu ligger jag i sängen, känner mig sådär i kroppen och knoppen. Jag försöker intala min kropp att inte vara sjuk, har inte tid med det faktiskt.

Av Mamma Blå - 6 december 2010 15:20

Tack Magnus för att du hade med denna länk på din blogg för ett tag sedan, han är bara så bra.

Av Mamma Blå - 5 december 2010 23:45

Oj,oj,oj vilken rolig, galen och helt underbar helg, med mina vänner några jag inte träffar så ofta o en jag inte träffat på 3år. Vi blev vänner när vi gick på gymnasiet och vi är det fortfarande. Tack för att ni finns Yrla, Tant Grön , X och Y ni är bäst!

Av Mamma Blå - 1 december 2010 10:22

Ska jag träffa chefen för ett serviceboende, hoppas på att kunna börja där som tim vikarie efter nyår. Nu försöka skriva lite igen, svårt när tankarna flyger åt helt andra håll. Åter till näringsläran.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se