Senaste inläggen

Av Mamma Blå - 30 september 2010 11:01

- Det finns tjejer som passar utan smink och det finns tjejer som passar med smink. Du är en sådan tjej som passar bäst med smink.

(den dagen slutade jag att sminka mig varje dag)

Jag vill tacka för den komentaren, utan den så hade jag kanske fortfarande tyckt att jag var tvungen att måla mig för att gå ut genom ytterdörren.

ANNONS
Av Mamma Blå - 30 september 2010 10:57

För att jag vill.

ANNONS
Av Mamma Blå - 29 september 2010 16:02

Varit hemma och pluggat idag, bakade lite syltkakor (som nu ligger ifrysen) så har jag tvättat lite. Snart är det dax att hämta lillan på dagis medan sambon hämtar pöjken på frita. Jag ska handla och sedan hem och fixa lite. Sambon ska till scouterna med sonen.

Ha en trevlig eftermiddag och kväll.

Av Mamma Blå - 28 september 2010 11:04

Igår slog sambon monsterspindel på sovrumsväggen... som tur var befann jag mig i andra delen av bostaden. Puh. Nu är jag rädd varje gång jag flyttar på något. Om jag inte vore så rädd för dom så skulle det nog vara trevligt att aldrig behöva känna sig ensam.

Nu ska jag ta lunch och passa på att slå in paket. 20 dagar kvar till lillan fyller år men jag är redan klar med vad hon ska få av oss.

Av Mamma Blå - 23 september 2010 11:37

Det är jag. Nu har jag mött 4 STORA husspindlar här hemma. Storleksmässigt som 5kr o större, hua. 2 stycken bara idag. den sista var den största jag sett när det gäller husspindlar, lyckades inte döda den utan bara fösa ut den. Jag har en krypande känsla av att jag har den inne hos oss snart igen.

Av Mamma Blå - 23 september 2010 08:55

  

Jag ska idag plöja genom resten av boken i näringslära och sedan skriva för brinnande livet. En vecka sedan snubbel i trappan och handen mår mycket bättre men gör fortfarnde ont om jag måste ta i eller lyfta tungt.

Av Mamma Blå - 16 september 2010 16:12

handleden inte så farligt svullen, jag var rätt snabb på att sätta på ett bra stöd. Det gör lite ont dock, sambon är gullig och hämtar barnen så att jag slipper dra vagnen. Men jag blir själv att fixa kvällsbestyren, vi får se när ungarna kommer i säng.

Av Mamma Blå - 16 september 2010 08:38

men om du gör det får vi hoppas att du har lika tur som jag. Skulle gå till bussen i morse, glömde mobilen och fick springa upp för att hämta den. Jag var lite stressad och skyndade ner för trappen igen men när jag nästan var nere snubblade jag och flög den sista biten ner på golvet. Det hade kunnat sluta riktigt illa men ansiktet landade mjukt på handväskan (som flugit ur min hand i fallet), huvudet snuddade bara vid dörren och jag tog emot mig med händerna. Ja, den enda skadan jag ådrog mig var vänster handled, den gör ont. Jag tror inte att något är brutet, men det blev inget jobb idag.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan för jag plugga istället.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se