Senaste inläggen

Av Mamma Blå - 14 september 2010 11:34

Igår fick min son rör i öronen. Allt gick bra, det bästa var att få två piggelin efter man hade vaknat.

Idag är båda barnen iväg och allt är som det brukar.

Nu är det dax att äta lunch och ha lite "rast", sedan försöka att plugga, vilket inte är så lätt idag för min konsentrationsförmåga käns idag som bortblåst.

ANNONS
Av Mamma Blå - 9 september 2010 10:25

Ja, igår jobbade jag men kände mig inte helt bra. Idag är jag trött och öm i halsen, inte Jättesjuk men lite molande. Mycket att göra för jag ligger efter i skolan. Jag tror att jag känner efter för mycket så jag bestämmer nu att sluta. (med att känna efter). Jag ska försöka tänka possitiva tankar hela dagen. Titta nu skiner solen, jag tror det fungerar.

ANNONS
Av Mamma Blå - 7 september 2010 22:57

Inte mycket plugg för mig och om några timmar ska jag upp till jobbet.

Fick hämta sonen från frita igår, han hade ont i örat. Idag mådde han bra

så imorgon får han gå. Nyss började en leksak spela av sig själv, det fick mig att hoppa högt. Nu åkte det på musik i hörlurarna. Ska sitta lite till med datorn sen försöka sova lite.

Av Mamma Blå - 3 september 2010 10:47

Igår gick jag och lillan till dagis för att hämta en kvarglömd goseapa och säga att hon skulle gå idag (så mamma blå skulle få lite pluggro) men när jag står och pratar med fröknarna så får hon en hostatack så det blev att vi ses på måndag.

Imorgon och på söndag blir det jobb, sedan är det måndag igen.

Idag ska jag försöka få lite plugg gjort, lättare sagt än gjort då lillan inte är för sjuk för att hitta på hyss mest hela tiden. :)

Ikväll är det fredagsmys tror att sonen ville ha tacos och det var länge sedan så jag känner mig övertalad.

Jag måste bara säga, ÄLSKAR min familj!

Av Mamma Blå - 31 augusti 2010 20:20

I alla fall här, var hemma med lillan idag som hostade i natt. Nu har hon somnat och lär nog göra det ett par timmar i alla fall. Stora fortfarande vaken lyckades övertala sin far att spela kort. Några tårar fälls nu när det är dax att avsluta. Jag ska ta och röja lite nu sedan tv-soffan.

Av Mamma Blå - 26 augusti 2010 10:20

Vi skördade lite i helgen.

  

Rödbetorna är väll inte så stora, men de var goda. Potatisen är mumsig som bara den och där fick vi ihop en hink full i alla fall.

Av Mamma Blå - 26 augusti 2010 10:11

I förrgår kom sonen hem från skolan med ett stort leende!

  

Äntligen så är den lösa tanden borta, och tandfeen kom givetvis med en guldpeng.

Av Mamma Blå - 9 augusti 2010 13:43

Ja, vilken sommar det har varit, i och för sig har jag jobbat 3 veckor redan, men början var jag ledig och den var inte dum den. Nästa vecka börjar jag skolan igen full fart frammåt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se